top of page

Winter interieur.

Wanneer de feestdagen voorbij zijn en je alle leuke lichtjes en versieringen heb weggehaald ziet je interieur er weer wat kaal uit. Vooral in combinatie met de donkere dagen is dat niet heel sfeervol. Maar waarom het alleen leuk aankleden tijdens de feestdagen en niet gewoon je interieur een leuke sfeervolle wintertouch geven. Lekker met een kleedje op de bank, na een wandeling een grote kop warme chocolademelk en lange avonden bij de haard… Dat willen we toch niet missen?


Hier heb ik een paar leuke tips voor je winter interieur.Bij een winter interieur kan je denken aan kussens, een fijne plaid, zachte materialen en dan kruip je lekker op de bank met je warme sokken, warme chocomel met slagroom en je lieveling film of boek. maar niet alleen dat maakt de winter warm en knus.


Door warme tinten te gebruiken in je interieur en leuke kaarsjes aan te zetten, en bijvoorbeeld in plaats van het grote licht sfeer licht aan te zetten. dit zijn al kleine dingen die je woning al helemaal warm maken in de winter


maar wat zijn nou warme tinten voor in huis ? is dat grijs of juist bruin, rood of juist groen. dat zal ik je laten zien.


Bruin, Rood, Oranje zijn warme tinten en geven dus je woning ook heel veel warmte als je dit toevoegt in je woning. Roze kan ook een warme tint zijn, maar niet alle tinten in roze vallen daar onder.


Grijs, zwart, paars, blauw en groen zijn koude kleuren deze stralen dus geen warmte uit maar zijn juist wat killer.


Wil je meer dingen weten of kleuren?

houd mijn volgende blog dan in de gaten.


Als je de warme toe voegt in je woning in de winter dan kan het nog zo koud zijn buiten maar blijf je de warmte voelen van je interieur. En dan vooral in combinatie met plaids, kussentjes, dikke sokken, warme chocomelk en je lievelings film of boek kan je lekker warm de winter door.


Heb jij nou hulp nodig bij het indelen van jouw winter interieur? druk dan op de link en vraag het advies aan waar jij behoefte aan heb.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page