top of page

Trends lente 2023

In het voorjaar hebben we natuurlijke weer nieuwe trends. en ik zou jou hier graag wat meer over willen vertellen.


De winter staat bij de meeste wel bekend om sombere donkere dagen en zo ook bij je interieur. Maar het mooie aan de tijd van nu is dat alles weer licht word met een frisse en energieke touch. Laat het buiten naar binnen komen!


Maar hoe voer je dit uit in je interieur? Een interieur met spetterende kleurcombinaties en spannende prints is dit voorjaar meer dan welkom


Maximalisme is een van de trends voor het gehele jaar. Accessoires in knalkleuren, speelse behang prints of een bank, kast of dressoir in een gewaagde kleur. Hoe gaaf is dat? lekker helemaal out of the box en een wat gewaagder interieur.


Mocht je nou niet zo van de velle kleuren houden dan pas jij wat meer bij de andere trend, namelijk pastelkleuren. Niet de vergrijsde, maar met name de heldere pasteltinten doen hun intrede dit voorjaar. De muren een kleur geven, dat is al helemaal iets voor nu. Wit verhuisd steeds meer naar de achtergrond. Hoe leuk is het om je muren gewoon een kleur te geven, dat kan een pasteltint of een neutrale zandkleur zijn.


Voorbeelden van kleurtrends dit voorjaar zijn poederroze, vanillevla-geel en muntgroen. Je kan de Poederroze combineren met terracotta. of de natuurlijk geel met kastanje- en bruintinten.

Een volgende trend van nu zijn Rondingen. Dat accessoires, meubels en materialen vaak organisch en rond zijn, zien we al een tijdje. maar ook in de trend van 2023 blijft deze erbij. De rondingen geven je interieur een luchtig en geborgen gevoel. Dus voeg het toe in je interieur en zie hoe mooi en luchtig dit uit gaat pakken.


Voorbeelden zijn:


  • (Semi) ovale en ronde tafels

  • Ronde hoeke bij de kasten

  • Ronde armleuningen

  • Ronde (hoek)elementen

  • Accessoires in sculptuurvormen2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page