top of page

slaapkamer kleuren

Bijgewerkt op: 14 nov. 2022

Hier een kleine blog over kleuren in de slaapkamer.

Kleur is echt de grootste sfeerbepaler in een ruimte. En kleur doet dan ook heel veel met ons brein. Ze hebben zelfs een psychologische werking op ons. Bedenk bij het inrichten van je slaapkamer dus goed welke kleur je op je muur doet.

Als je wil kiezen voor groen en blauwe kleuren in je slaapkamer dan kies je voor rust.

en rust is natuurlijk precies wat je

nodig heb in de slaapkamer. Zo val je makkelijk inslaap en heb je een goede nachtrust en daarnaast word je ook nog heerlijk ontspannen wakkerGeel is misschien niet gelijk de kleur waarvoor je zou kiezen, maar geel is wel degelijk een geschrikte kleur voor in je slaapkamer.


Deze kleur werkt stimulerend en wekt een vrolijk gevoel op. Ideaal dus als je het moeilijk vind om 's ochtends je bed uit te komen.


Misschien vind je oranje een mooie kleur dan is dat ook zeker een optie voor in je slaapkamer oranje geeft namelijk warmte en zorgt voor een stabiele sfeer waarbij je spieren ontspannen.


Ideaal dus voor wanneer je in slaap gaat vallen.
Er zijn natuurlijk ook kleuren die je beter uit je slaapkamer wil houden. Deze zijn bijvoorbeeld grijs en bruin. Dit zijn namelijk wat sombere kleuren die een negatieve werking op je kunnen hebben. Daarom gebruiken we deze niet voor in de slaapkamer

6 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page